Tiramisu reţetă cu frisca

de dana1986 in Prajituri, 3 Mai 2011 | 4353 vizualizari

 

Tiramisu reţetă cu frisca

 

INGREDIENTE

  • 3 galbenusuri
  • 6 linguri zahar +2 linguri
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 500 gr branza mascarpone
  • lapte
  • piscoturi(in functie de tava in care il preparati)
  • 200-250 ml frisca
  • cafea naturala
  • cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă cu frisca:

 Tiramisu reţetă cu frisca

Mai intai preparam cafeaua adaugam 2 linguri de zahar dupa care o punem la racit.

Intr-un bol amestecam galbenusurile cu zaharul ramas si zaharul vanilat pana se topeste de tot, apoi adaugam branza si omogenizam. Daca crema este prea consistenta adaugam lapte (in functie de cum vrem crema). Dupa ce avem crema pregatita, frisca batuta si cafeaua racita incepem sa asamblam prajitura.

Luam fiecare piscot si il trecem prin cafea( care a fost amestecata cu esenta de rom) dupa care o punem in tava. Dupa ce am acoperit toata tava cu piscoturi punem jumatate din crema, alt rand de piscoturi(al doilea) si restul de crema si ultimul rand de piscoturi(al treilea). Deasupra se pune frisca si se pudreaza cu cacao. Se pune la rece si se mananca a doua zi. DELICIOS.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă cu frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

ieri la 14:48

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

pe 16.05 la 13:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă originala